Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

H εταιρία PHOTOVOLTAIC με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων προσφέρει λύσεις για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες
Φωτοβολταϊκά συστήματα με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net -Metering)

Με την εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Συστήματος Ενεργειακού συμψηφισμού η ενέργεια που παράγεται συμψηφίζεται με την κατανάλωση σας. Προτείνεται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση ενώ δίνεται και η δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος με αποθήκευση.

Περισσότερες πληροφορίες

Λίγα λόγια για μας

Η PHOTOVOLTAIC είναι τεχνική και εμπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται επί 25 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Επικεφαλής και ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Μάριος Π. Σιγάλας ο οποίος με τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη που τον πλαισιώνουν έχει καταφέρει να καθιερώσει την Photovoltaic ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Πολύτιμο αρωγό και σύμβουλο σε αυτήν την προσπάθεια είχε τον πατέρα του, Παναγιώτη Σιγάλα, ο οποίος με τις γνώσεις του και την πολυετή εμπειρία του ως καθηγητής Φυσικής στο Ευγενίδειο Ίδρυμα και ως μηχανικός της εταιρίας Siemens προσέφερε τα μέγιστα στην εταιρία. Ο Παναγιώτης Σιγάλας ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας και ο πρωτεργάτης της διάδοσης των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την κατασκευή των πρώτων έργων ήδη από την αρχή της δεκαετίας του ’80.

Ο Μάριος Π. Σιγάλας είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Ε.Δ.Ε. με μεταπτυχιακό από το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Sussex με τίτλο Ενέργεια και Περιβάλλον. Πέρα από την πολυετή ενασχόλησή του με την Photovoltaic, έχει εργαστεί ως καθηγητής σε Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ι.Ε.Κ. διδάσκοντας «Ηλεκτρονικούς Αυτοματισμούς», στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Ι.Ε.Κ.Ε.Μ. παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» και στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος με σεμινάρια με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Έχει υπάρξει υποψήφιος διδάκτωρ με υποτροφία του Υπουργείου Παιδείας στο τμήμα Γεωργικής Μηχανολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το VUT BRNO της Τσέχικης Δημοκρατίας με θέμα «Άντληση και Αφαλάτωση με Α.Π.Ε.». Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών Σ.Ε.Φ. του οποίου έχει υπάρξει και αντιπρόεδρος. Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος της γερμανικής εταιρίας Phaesun GmbH η οποία από το 2001 δραστηριοποιείται στο χώρο των Α.Π.Ε. σε διεθνές επίπεδο.

Τι κάνουμε

Στην Photovoltaic παρέχουμε πλήρεις λύσεις σε θέματα Α.Π.Ε. μελέτη, διαστασιολόγηση, εγκατάσταση,  θέση σε λειτουργία, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουμε τις ενεργειακές σας ανάγκες.

Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Τα έργα μας περιλαμβάνουν από απλές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες μέχρι εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων σε απομακρυσμένες βραχονησίδες ή πλοία εξόρυξης πετρελαίου.

Μερικές από τις συνεργασίες μας:

Ελληνικός Στρατός

Πολεμικό Ναυτικό

ΝΑΤΟ

Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Τράπεζα Πειραιώς

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Πολυτεχνείο Κρήτης

Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Μετρό ΑΕΒΕ

H PHOTOVOLTAIC έχει προμηθεύσει εξοπλισμό και εγκαταστήσει μέχρι σήμερα αυτόνομα συστήματα ισχύος μεγαλύτερης των 25MWp και διασυνδεδεμένα συστήματα ισχύος μεγαλύτερης των 300MWp.

Η PHOTOVOLTAIC έχει μακρά εμπειρία στο χώρο των ΑΠΕ και στην εμπορία φωτοβολταϊκών συστημάτων. Είμαστε αντιπρόσωπος πολλών εταιριών με ευρύ δίκτυο μεταπωλητών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ποικιλία, η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων μας είναι τέτοια ώστε είναι βέβαιο ότι θα βρείτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Από την ίδρυσή της η εταιρία PHOTOVOLTAIC έδινε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων που εισήγαγε στην ελληνική αγορά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπήρξαμε επίσημοι αντιπρόσωποι της Siemens Solar η οποία αρχικά συγχωνεύτηκε και μετέπειτα εξαγοράστηκε από την Shell Solar , και στη συνέχεια από την SolarWorld.

Σήμερα, που η εισβολή των κινέζικων προϊόντων έχει γίνει αισθητή και στην αγορά των Α.Π.Ε. εξακολουθούμε να επιμένουμε στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των ευρωπαϊκών (κυρίως γερμανικών) προϊόντων προσφέροντάς τα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Είμαστε ιδρυτές της γερμανικής εταιρίας:

PHAESUN

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των γερμανικών εταιριών:

SOLAR FABRIK

STECA

Και επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιριών:

VICTRON

ROLLS

VEGA

OUTBACK

STUDER

Εγκαταστάσεις

Τα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο στο Παγκράτι, Αθήνα, οδός Ελλανίκου 20 και διαθέτει επαγγελματικά οχήματα για την μεταφορά εξοπλισμού και την πραγματοποίηση εγκαταστάσεων. 

Πιστοποιήσεις

Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015, μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών.

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. Εφαρμογή σε απομακρυσμένες από το δίκτυο ηλεκτροδότησης κατοικίες και αγροτικές εγκαταστάσεις, φωτιστικά δρόμου, συστήματα τηλεπικοινωνίας, φαρικά συστήματα, ηλεκτροδότηση ταχυπλόων και ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Περισσότερες πληροφορίες

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Η ηλιακή ενέργεια, μέσω των φωτοβολταϊκών συστημάτων, μετατρέπεται σε καθαρή ηλεκτρική ενέργεια η οποία εγχέεται στο δίκτυο. Εάν είστε επενδυτής, εταιρεία ανάπτυξης ανανεώσιμων έργων, ιδιοκτήτης γης, συνεταιρισμός ή κοινότητα με ενδιαφέρον για υλοποίηση φωτοβολταϊκών πάρκων η Photovoltaic μπορεί να σας υποστηρίξει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Φωτοβολταϊκά συστήματα με Ενεργειακό Συμψηφισμό (Net -Metering)

Με την εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Συστήματος Ενεργειακού συμψηφισμού η ενέργεια που παράγεται συμψηφίζεται με την κατανάλωση σας. Προτείνεται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση ενώ δίνεται και η δυνατότητα τοποθέτησης συστήματος με αποθήκευση.

Περισσότερες πληροφορίες

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Photovoltaic e-shop

Η PHOTOVOLTAIC είναι τεχνική και εμπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται για περισσότερο από 25 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

payment logos