Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

H εταιρία PHOTOVOLTAIC με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων προσφέρει λύσεις για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. 

Περισσότερες πληροφορίες
Φωτοβολταϊκά σε στέγες

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2009 και αφορά την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων στον οικιακό-κτιριακό τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Φ/Β πάρκο, 65kWp, Αμοργός, Κυκλάδες
Φ/Β πάρκο, 65kWp, Αμοργός, Κυκλάδες Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 20kWp, Γουδί
Φ/Β πάρκο 20kWp, Γουδί, Αττική Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 100kWp, Τρίπολη
Φ/Β πάρκο 100kWp, Τρίπολη Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 10kWp, Μαρουσι
Φ/Β πάρκο 10kWp, Μαρούσι, Αττική Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 64kWp, Κρήτη
Φ/Β πάρκο 64kWp, Κρήτη Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 20kWp, Κρήτη
Φ/Β πάρκο 20kWp, Κρήτη Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 20 kWp, Λάρισα
Φ/Β πάρκο 20 kWp, Λάρισα Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 20 kWp, Χίος
Φ/Β πάρκο 20 kWp, Χίος Φωτοβολταϊκά πάρκα
Φ/Β πάρκο 20 kWp, Δίστομο
Φ/Β πάρκο 20 kWp, Δίστομο , Βοιωτία Φωτοβολταϊκά πάρκα

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστημάτα για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. Εφαρμογή σε απομακρυσμένες από το δίκτυο ηλεκτροδότησης κατοικιών και αγροτικών εγκαταστάσεων, φωτιστικά δρόμου, συστήματα τηλεπικοινωνίας, φαρικά συστήματα, ηλεκτροδότηση ταχυπλόων και ιστιοπλοϊκών.

Περισσότερες πληροφορίες

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Φωτοβολταϊκοί σταθμοί για εταιρίες και αγρότες. Οι ενισχύσεις για έργα μεσαίας και μεγάλης ισχύος (που ισχύουν για 20 χρόνια) χορηγούνται ως διαφορική προσαύξηση, επιπλέον της αγοραίας τιμής με την οποία οι παραγωγοί πωλούν την ηλεκτρική ενέργεια απευθείας στην αγορά, ισχύει δηλαδή ο υποστηρικτικός μηχανισμός των εγγυημένων διαφορικών τιμών.

Περισσότερες πληροφορίες

Φωτοβολταϊκά σε στέγες

Εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικιακό-κτιριακό τομέα. Φωτοβολταϊκοί σταθμοί για οικιακούς καταναλωτές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Οι οικιακοί καταναλωτές αλλά και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά ισχύος έως 10 κιλοβάτ (KWp) στο δώμα ή τη στέγη νομίμως υφισταμένου κτιρίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Photovoltaic e-shop

Η PHOTOVOLTAIC είναι Τεχνική και Εμπορική Εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Αντιπροσωπεύει επίσιμα την εταιρεία SolarWorld AG (πρώην Siemens & Shell Solar) στην Ελλάδα. Η PHOTOVOLTAIC παρέχει πλήρεις λύσεις σε θέματα Α.Π.Ε. (μελέτη διαστασιολόγιση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία) και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και 14001:2004.

payment logos