Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

H εταιρία PHOTOVOLTAIC με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων προσφέρει λύσεις για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. 

More information
Φωτοβολταϊκά σε στέγες

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2009 και αφορά την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων στον οικιακό-κτιριακό τομέα.

More information

Girls Day

Η εταιρεία Photovoltaic με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας συμμετείχε στην εκδήλωση για την πράσινη ενέργεια για τα κορίτσια στις 10 Ιουνίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παρείχε την πολύτιμη πείρα της σε μικρά παιδιά που επισκέφθηκαν την εκδήλωση από το Ελληνογερμανικό αλλά και άλλα σχολεία, δίνοντάς τους μια πρώτη γνωριμία με τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που ήταν και ο στόχος ακριβώς της εκδήλωσης. Οι συνεργάτες της Photovoltaic εξήγησαν τον τρόπο λειτουργίας και τις διάφορες χρήσεις των φωτοβολταϊκών παρουσιάζοντας ένα μικρό αυτόνομο σύστημα στο τραπεζάκι της εταιρείας.

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστημάτα για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. Εφαρμογή σε απομακρυσμένες από το δίκτυο ηλεκτροδότησης κατοικιών και αγροτικών εγκαταστάσεων, φωτιστικά δρόμου, συστήματα τηλεπικοινωνίας, φαρικά συστήματα, ηλεκτροδότηση ταχυπλόων και ιστιοπλοϊκών.

More information

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Photovoltaic grid connected systems for companies and farmers.

More information

Photovoltaics on rooftops

Photovoltaic grid connected systems for domestic consumers and very small business.

More information

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Photovoltaic e-shop

Η PHOTOVOLTAIC είναι Τεχνική και Εμπορική Εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Αντιπροσωπεύει επίσιμα την εταιρεία SolarWorld AG (πρώην Siemens & Shell Solar) στην Ελλάδα. Η PHOTOVOLTAIC παρέχει πλήρεις λύσεις σε θέματα Α.Π.Ε. (μελέτη διαστασιολόγιση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία) και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και 14001:2004.

payment logos