Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

H εταιρία PHOTOVOLTAIC με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων προσφέρει λύσεις για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. 

More information
Φωτοβολταϊκά σε στέγες

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο του 2009 και αφορά την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων στον οικιακό-κτιριακό τομέα.

More information

Solar Fabrik

Η Solar Fabrik είναι μια εταιρία με μακροχρόνια εμπειρία. Με τα προϊόντα της, δίνει νέα ώθηση και σηματοδοτεί καινοτόμες εξελίξεις στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Παράλληλα, τα μοντέλα της εξασφαλίζουν υψηλή κερδοφορία και βέλτιστα έσοδα. Η κορυφαία ποιότητα των μοντέλων της εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι κατασκευάζονται σε μία από τις πιο σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής μονάδων στη Γερμανία. Ο συνδυασμός της τελευταίας τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μονάδων είναι εγγύηση για την επιτυχία.

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστημάτα για την κάλυψη όλων των ενεργειακών απαιτήσεων. Εφαρμογή σε απομακρυσμένες από το δίκτυο ηλεκτροδότησης κατοικιών και αγροτικών εγκαταστάσεων, φωτιστικά δρόμου, συστήματα τηλεπικοινωνίας, φαρικά συστήματα, ηλεκτροδότηση ταχυπλόων και ιστιοπλοϊκών.

More information

Φωτοβολταϊκά πάρκα

Photovoltaic grid connected systems for companies and farmers.

More information

Photovoltaics on rooftops

Photovoltaic grid connected systems for domestic consumers and very small business.

More information

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Photovoltaic e-shop

Η PHOTOVOLTAIC είναι Τεχνική και Εμπορική Εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Αντιπροσωπεύει επίσιμα την εταιρεία SolarWorld AG (πρώην Siemens & Shell Solar) στην Ελλάδα. Η PHOTOVOLTAIC παρέχει πλήρεις λύσεις σε θέματα Α.Π.Ε. (μελέτη διαστασιολόγιση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία) και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και 14001:2004.

payment logos